inschrijven voor onze GROEPStrainingen is niet mogelijk!

 

Wel is het mogelijk om je aan te melden voor een prive training met uw pup of volwassen hond.

Voor honden met gedragsproblemen kan er via mijn Tinley site een afspraak worden gemaakt.  

 

Honden trainingen

Vanaf het moment dat u uw pup in huis haalt is het erg belangrijk dat u de socialisatie en begeleiding goed aanpakt. Een pup in huis is niet alleen maar feest. Er komt veel bij kijken en eigenaren hebben veel vragen. In de socialisatieperiode die tot ongeveer twaalf weken duurt, moeten de pups met alles kennismaken waarmee ze later in hun leven eens een keer geconfronteerd kunnen worden. Deze periode is de belangrijkste fase in het leven een puppy en zal voor een groot deel bepalend zijn voor het latere gedrag van de hond. Helaas zijn er nog steeds mensen die het advies geven de pup binnen te houden totdat deze volledig is gevaccineerd. Dit is een hartnekkig misverstand! Wanneer u de pup binnen laat en niet, of onvoldoende socialiseert heeft deze veel kans om levenslang angstig te blijven. Gelukkig weten we door gedegen studie en ervaringen hoe u deze angst kunt voorkomen. Ik kan u helpen om te zorgen dat u de stabiele hond krijgt die u graag wilt. Er is voor deze begeleiding geen wachttijd, u kunt direct beginnen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Onze groepstraining is gebaseerd op een persoonlijke aanpak, daarom geven wij les in kleine groepen met maximaal 4 honden. We trainen door gewenst gedrag te belonen en ongewenst gedrag om te buigen naar gewenst gedrag. Tijdens onze cursus leer je niet alleen nuttige oefeningen maar ook alles over hondengedrag.

Je krijgt praktische en theoretische informatie. Ook krijg je toegang tot online trainingsvideos waar de informatie duidelijk wordt uitgelegd. 

Deze informatie kunt u thuis met uw gezin doornemen. De puppy training in groepsverband bestaat uit 6 lessen en kost €120,- 

 

Na het volgen van onze puppy- of basistraining kunt u deelnemen aan één van onze voortgezette gehoorzaamheidstrainingen of 'workshops' 

In deze trainingen krijgt u weer volop praktische tips en trucks om elkaar nog beter te leren begrijpen.

 

Overzicht trainingen:

  • Socialisatie / Puppy instroom
  • Puppy training
  • Basistraining voor jong / volwassen honden
  • Voortgezette hondentraining 1
  • Voortgezette hondentraining 2
  • Hersenwerk voor honden
  • Dierenartsen training
  • Speuren en zoeken
  • Clicker training