Mijn naam is Manuela Slaats, gediplomeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut geaccrediteerd door de SPPD.

In 1995 gestart als gediplomeerd honden instructeur en in 1996 begon ik als paraveterinair (dierenartsassistente). In 2005 richtte ik mijn eigen hondenschool en dagopvang op. Om mijn kennis te verdiepen in hondengedrag, heb ik de vierjarige HBO-opleiding voor hondengedragstherapeut bij Dogvision in Woudenberg met succes afgerond.

Even voorstellen

Met een rugzak vol ervaring en een toewijding aan maatwerk, zie ik het trainen van honden niet als een methode, maar als een individuele benadering aangepast aan de behoeften van elke hond en hun eigenaar. Of u nu op zoek bent naar een gedragstherapeut, meer inzicht in hondengedrag nodig heeft, of hulp wilt bij het trainen van uw hond, u bent van harte welkom. Ik ben ervan overtuigd dat ik u kan helpen uw doelen te bereiken.

Manuela Slaats

Mijn Missie

Een Leven met Honden

Naast mijn passie voor honden, heb ik ook een diepe liefde voor alle dieren. Daarom ben ik de opleiding tot paraveterinair (dierenartsassistente) gaan volgen, waarmee ik sinds 1996 met veel plezier werk. In 2005 startte ik mijn eigen hondenschool en dagopvang, waar ik mijn kennis en ervaring deel met andere hondenliefhebbers

Honden hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven, en ik zou het niet anders willen. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het trainen van honden, geïnspireerd door programma's zoals Dierenmanieren van Martin Gaus. Dit leidde tot mijn instructeursopleiding bij de Dierenbescherming in 1994, gevolgd door verdere studies aan de Martin Gaus Academy in Lelystad, waar ik mijn diploma's instructeur 1, 2 en 3 behaalde.

Om mijn kennis actueel te houden, heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd, waaronder clickertraining, puppycoaching, en studies over honden- en mensengedrag. Mijn specialisatie als hondengedragstherapeut werd bekroond met de voltooiing van de vierjarige HBO-opleiding bij Dogvision in Woudenberg. Sindsdien werk ik voornamelijk als hondengedragstherapeut, waarbij ik mensen persoonlijk begeleid en inzicht geef in het gedrag van hun hond, met als doel ongewenst gedrag te veranderen of te voorkomen.